VIDEO Un bărbat, filmat în timp ce se deplasa pe acoperișul unei mașini, în apropiere de Tohatin. Ce riscă acesta
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un bărbat, filmat în timp ce se deplasa pe acoperișul unei mașini, în apropiere de Tohatin. Ce riscă acesta

Imagini virale au apărut acum câteva ore în spațiul public. Un martor ocular a surprins în seara zilei de 10 iulie, pe traseul care leagă localitățile Tohatin și Budești, din apropierea capitalei, cum un bărbat se deplasa pe acoperișul unui automobil, scrie Auto Blog.

Potrivit sursei citate, nu este clar, deocamdată, ce s-a întâmplat sau care a fost motivul pentru care bărbatul a urcat pe mașină. Martorii oculari declară că mașina se deplasa cu o viteză de circa 90 km/h și că s-ar fi angajat în depășiri periculoase, trecând la culoarea roșu a semaforului.

Contactat de NM, Ana Chisilița, reprezentanta INSP, a declarat că Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat și depune eforturi pentru identificarea bărbatului. „După identificare, acesta va fi citat pentru explicații. Agentul constatator urmează să stabilească despre ce încălcări este vorba, pentru că ar putea fi și depășirea vitezei, lipsa centurii de siguranță, etc”, a menționat Ana Chisilița.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: