Un bărbat, omorât la o fermă din Criuleni. Suspectul – paznicul gospodăriei VIDEO
Full Article 2 minutes read

Un bărbat, omorât la o fermă din Criuleni. Suspectul – paznicul gospodăriei VIDEO

La o fermă din satul Corjova, raionul Criuleni, a fost depistat cadavrul unui bărbat. În rezultatul examinării cadavrului de către medicul legist, s-a constatat că decesul a survenit în urma leziunilor din regiunea capului cauzate de un corp dur. Suspectul pe acest caz a fost reținut la scurt timp de către polițiști. Acesta activa la ferma din raionul Criuleni în calitate de paznic. 

Polițiștii din Criuleni, astăzi, au primit un apel telefonic din partea unui bărbat de 64 de ani, care a declarat că la mini-ferma situată în extravilanul satului Corjova, raionul Criuleni, a depistat cadavrul unei cunoștințe.

Bărbatul s-a dovedit a fi proprietarul fermei. Acesta a comunicat și despre lipsa unui generator de lumină de pe teritoriul fermei, a combustibilului, dar și a automobilului de marca „Lada” care aparținea victimei.

Potrivit oamenilor legii, aproximativ la ora 04:55, în timp ce proprietarul fermei efectua anumite lucrări pe teritoriu, în locul unde era depozitat gunoiul, a fost depistat cadavrul care era acoperit cu iarbă și alte resturi furajere.

În cadrul cercetării cazului, polițiștii au constatat că, cu o zi mai devreme, victima a plecat de la domiciliu cu automobilul personal, fără a-i comunica soției direcția de deplasare.

În rezultatul examinării cadavrului de către medicul legist, preliminar s-a constatat că decesul a survenit în urma leziunilor din regiunea capului cauzate cu un corp dur. În timpul cercetării încăperilor de pe teritoriul fermei a fost depistat un topor, pe el fiind vizibile urme de sânge.

Suspectul a fost depistat și reținut de către polițiști în jurul orei 13:00, în apropierea localității Leca din raionul Cantemir, în timp ce se deplasa cu automobilul răpit. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani, originar din raionul Cantemir, anterior judecat.

Actualmente activa la ferma în cauză în calitate de paznic și locuia în permanență pe teritoriul fermei. Suspectul este reținut pentru 72 de ore pentru omor intenționat și tâlhărie.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: