(VIDEO) Un consilier PSRM a fost cât pe ce să fie lovit cu o sticlă de vin la ședința CMC
Full Article 3 minutes read

(VIDEO) Un consilier PSRM a fost cât pe ce să fie lovit cu o sticlă de vin la ședința CMC

Vicepreședintele PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, Dinari Cojocaru, a fost lovit cu o sticlă de vin de către consilierul PAS, Ion Bîndiu. S-a întâmplat după ce socialistul a adus o serie de învinuiri la adresa actualei guvernări, iar ulterior acesta i-a pus două sticle de alcool pe masă și l-a îndemnat să se „încălzească”. Incidentul s-a produs în cadrul ședinței din 13 decembrie.

”După cum vedeți m-am pregătit cum se spune „osnovatelino” pentru partidul PAS. Propun o alternativă la încălzire la sezonul rece pe anul 2022-2023 în așa formă. Care este scopul meu și care este motivul meu pentru vcare am ieșit astăzi la luare de cuvânt. Vom constata, atât, mai mult nimic. Gazul am ajuns de la 4 lei la 29, lumina de la 1,17 la 7 lei, căldura am schimbat-o pe frig cu recomandări, să stingem căldura ca să poată face bani oliacă Spînu. Școlile le-am închis, universitățile le-am închis și le-am comansat. Combustibilul l-am dat la 30 de lei să mai stee oamenii pe acasă, să nu iasă la proteste. Ecologia, care PAS-ul avea atâția oameni în ecologie, am schimbat-o pe păcură și încălzim municipiul Chișinău pe păcură, când ieși dimineața te înăduși. Portul de la Giurgiulești le-am dat nuștiu cum și nuștiu pentru ce. Dimineață, prea marea ministră a Sănătății, cum o cheamă? Doamna Nemerenco, da? A ieșit cu un proiect de lege prin care Guvernul, care este un analfabet, vrea ca toate instituțiile de sănătate din Republica Moldova să fie în subordinea directă a Ministerului Sănătății. Și pentru ca să încheg acest discurs, ce să facă un stat care nu are școli decente, universități decente, instituții de sănătate decente? O să se apuce de consumat alcool!”, a declarat Dinari Cojocaru.

NM a solicitat o reacție din partea aleșilor locali PAS din Consiliul Municipal Chișinău, care ne-au spus că s-au obișnuit să vadă cum consilierii PSRM fac teatru la ședințele CMC.

„Este regretabil că Dinari Cojocaru, consilier municipal de la fracțiunea PSRM, medic de profesie, promovează consumul de alcool în instituțiile publice cu scop de PR politic și face acțiuni provocătoare la adresa seniorilor din fracțiunea PAS, care au o atitudine reprobabilă față de consumul de alcool. Ne-am obișnuit să vedem cum consilierii PSRM fac teatru la ședințele CMC și fac tot posibilul pentru a redirecționa atenția cetățenilor de la problemele reale din mun. Chișinău. În loc să-și onoreze promisiunile din campania electorală, PSRM și Ion Ceban, se folosesc de criza energetică și de războiul din țara vecină, pentru a-și acoperi schemele în care sunt implicați la nivel de municipiul Chișinău, dar și pe celor care le plătesc salarii din Federația Rusă. Fracțiunea condamnă comportamentul agresiv al consilierilor PSRM”, a menționat comunicatorul fracțiunii PAS din CMC.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: