VIDEO Un copil de 3 ani a căzut de pe acoperiș între blocurile a două transformatoare de la Botanica
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un copil de 3 ani a căzut de pe acoperiș între blocurile a două transformatoare de la Botanica

În seara zilei de 4 mai angajații IGSU au fost solicitați pentru a efectua o operațiune contra cronometru la salvarea unui copil în vârstă de 3 ani care a căzut între blocurile a două transformatoare și a rămas prins în dărâmăturile acestora. Incidentul a avut loc într-o curte de pe bulevardul Traian 23/1 din municipiul Chișinău. Potrivit primelor informații băiatul ar fi căzut de pe acoperiș în spațiul dintre cele două blocuri cu înălțimea de peste 5 metri.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:55. La fața locului au intervenit trei echipe de salvatori. Misiunea angajaților IGSU a fost una dificilă întrucât lățimea spațiului în care a căzut micuțul era de doar 20 de centimetri. Alpiniștii Inspectoratului au coborât între cele două blocuri și au efectuat acțiuni de descarcerare. Salvatorii au avut nevoie de aproximativ o oră pentru a reuși să extragă micuțul în siguranță.

Pe parcursul operațiunii pompierii au comunicat permanent cu copilul pentru ca acesta să nu fie panicat. La ora 21:09 micuțul a fost deblocat și transmis unui echipaj medical ajuns la fața locului. După primele investigații efectuate de medici s-a stabilit că copilul nu a avut de suferit, iar viața acestuia este înafara oricărui pericol. La moment micuțul este sub supravegherea părinților. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: