(VIDEO) Un depozit a fost cuprins de flăcări la Cahul. Focul a distrus 28 tone de ceară pentru confecționarea lumânărilor
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Un depozit a fost cuprins de flăcări la Cahul. Focul a distrus 28 tone de ceară pentru confecționarea lumânărilor

În dimineața zilei de 12 martie 2023 pompierii din sudul țării au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un depozit cu ceară de pe strada Dunării nr.1 din municipiul Cahul. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 03:58.

Pentru lichidarea incendiului la fața locului au fost trimise șase echipaje de salvatori și pompieri. Aceștia au stabilit că focul a cuprins materia primă pentru confecționarea lumânărilor, dar și utilajul tehnic din interiorul unei încăperi cu suprafața de circa 225 m2.

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului către ora 06:46 și lichidarea acestuia la ora 10:22. În urma incendiului focul a distrus 70% din cele 40 de tone de ceară depozitate.

Datorită intervenției operative a pompierilor au fost salvate alte două depozite cu suprafața de 225 m2. În urma incendiului victime nu au fost înregistrate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 48 situații de risc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: