VIDEO Un Ford Mustang a ajuns în pompa unei benzinării din Stăuceni și s-a inversat. Cine este șoferul 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un Ford Mustang a ajuns în pompa unei benzinării din Stăuceni și s-a inversat. Cine este șoferul 

Un șofer a ajuns cu automobilul de model Ford Mustang în pompa de combustibil a unei benzinării din Stăuceni. Acesta a fugit de la fața locului. La scurt timp șoferul, care s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost găsit iar oamenii legii au stabilit că acesta răpise automobilul. 

Poliția a fost alertată despre caz pe 28 aprilie, la ora 03:30. Oamenii legii au fost informați că pe strada Calea Orheiului din comuna Stăuceni, municipiul Chișinău, a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model Ford Mustang s-a tamponat în pompa de combustibil a unei benzinării. Ulterior, mașina s-a inversat.

Polițiștii au declarat că șoferul a abandonat automobilul și a fugit într-o direcție necunoscută. La scurt timp, acesta a fost reținut. Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Oamenii legii au stabilit că tânărul a răpit automobilul de model Ford Mustang de pe teritoriul unei spălătorii auto de pe strada Ciuflea din capitală.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Natalia Stati, la moment șoferul se află în custodia Poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: