(VIDEO) Minor sechestrat și bătut de miliția din Bender. Mama: „L-au lovit peste tot”
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Minor sechestrat și bătut de miliția din Bender. Mama: „L-au lovit peste tot”

Un minor de 15 ani din satul Hagimus, raionul Căușeni, ar fi fost sechestrat și maltratat de către colaboratorii structurilor nerecunoscute din regiunea transnistreană, scrie Zona de Securitate.

Totul s-a întâmplat pe 20 ianuarie, în jurul orei 16:00. Adolescentul se îndrepta spre casă după antrenamentul de la sala de sport  pe care o frecventează în orașul Tighina, ce se află la câteva minute distanță de satul Hagimus.

Din spusele mamei, la ieșire din sediul unde se află sala, fiul său ar fi fost luat la întrebări de către mai multe persoane îmbrăcate în civil ce aveau un comportament agresiv, minorul s-a speriat și a încercat să se îndepărteze de ei, însă în întâmpinare veneau alte două persoane, una dintre care avea în mână o armă, atunci tânărul s-a oprit, iar cei care îl urmăreau au încercat să-l bage cu forța într-o mașină civilă.

Citiți integral pe Zona de Securitate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: