(VIDEO) Un pensionar care traversa strada neregulamentar a fost lovit de un automobil, în capitală
Full Article 30 second read

(VIDEO) Un pensionar care traversa strada neregulamentar a fost lovit de un automobil, în capitală

Un bărbat de 62 de ani, care a încercat să traverseze în fugă, neregulamentar, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a produs pe 10 martie, la Chișinău. 

Potrivit poliției, accidentul s-a întâmplat în jurul orei 10:55. Un bărbat de 40 de ani, care conducea o mașină de model Toyota, a lovit un pieton de 62 de ani. Acesta traversa strada neregulamentar.

Victima a fost spitalizată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: