VIDEO Un primar din Ucraina promite câte $300 pentru fiecare soldat rus ucis sau luat ostatic
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un primar din Ucraina promite câte $300 pentru fiecare soldat rus ucis sau luat ostatic

Primarul orașului Cernigău a promis remunerări bănești pentru „distrugerea dușmanului”. Cea mai mare recompensă va fi alocată pentru distrugerea tancurilor – circa 7400 euro. Pentru fiecare soldat ucis sau luat ostatic, edilul a anunțat că va acorda câte $300, scrie UNIAN.

Ucrainenii vor primi $300 pentru „un dușman ucis sau luat ostatic”, 250 mii de grivne (circa 7 400 euro) pentru distrugerea unui tanc, 200 mii de grivne (circa 6000 euro) pentru o mașină de luptă a infanteriei și 150 mii de euro (circa 4400 euro) pentru o blindată.

Edilul orașului Cernigău a publicat o adresare către localnici: „Astăzi, obiectivul principal al ocupanților ruși este în primul rând capitala. Este clar. Însă o mare parte din trupele rusești se află lângă Cernigău, vor să acapareze orașul Cernigău. Rugăminte către toți localnicii: unde puteți, cu ce puteți, faceți totul ca să nu lăsați să treacă tehnica militară, materialele explozive, armament, soldați ruși, ca să nu poată înainta. Mă adresez în primul rând locuitorilor regiunilor de nord”.

Informații despre evenimentele din Ucraina, care se desfășoară chiar în aceste momente în LIVE Textul NM A șasea zi de război în Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: