VIDEO Un șofer a mers pe contrasens pe o stradă din Chișinău. Ce le-a spus polițiștilor 
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un șofer a mers pe contrasens pe o stradă din Chișinău. Ce le-a spus polițiștilor 

Un șofer a mers pe contrasens, pe 3 martie, pe o stradă din Chișinău. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare. Poliția anunță că s-a autosesizat și l-a identificat pe șofer. 

Șoferul s-a deplasat pe contrasens pe strada Petricani din capitală. Acesta, potrivit oamenilor legii, a pus în pericol viața și sănătatea mai multor participanți la trafic, fiind la un pas de a se tampona frontal într-un alt automobil.

Poliția spune că l-a identificat pe șofer. El a fost stopat pe strada Calea Ieșilor din mun.Chișinău, în dimineața zilei de 4 martie, la ora 03:45.

În momentul stopării, șoferul de 58 de ani se afla în stare de ebrietate avansată, având 0,79 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Șoferul le-a spus polițiștilor că a mers pe contrasens din cauza geamului care ar fi fost înghețat. El a adăugat că nu era la acel moment în stare de ebrietate la volan.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: