VIDEO „Urgență familială”. Reacția expertei în branding personal, Olga Tapordei, după ce a fost surprinsă încălcând regulamentul de circulație rutieră
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Urgență familială”. Reacția expertei în branding personal, Olga Tapordei, după ce a fost surprinsă încălcând regulamentul de circulație rutieră

Experta în branding personal Olga Tapordei, care a devenit cunoscută în special fiind unul dintre puținii moldoveni care au reușit să ajungă pe Everest, a reacționat după ce în spațiul public au apărut imagini în care aceasta încalcă regulamentul de circulație rutieră. Tapordei, care a facut o manevră de întoarcere ignorând linia dublă, a precizat că a avut o urgență și că ulterior s-a prezentat la poliție pentru a plăti amenda.

Pe 26 mai, pe o rețea de socializare au apărut imagini video în care automobilul Olgăi Tapordei a fost surprins în timp ce încalcă regulamentul de circulație rutieră.

„Oare cât tupeu și nesimțire să ai să oprești fluxul de mașini de pe 3 benzi ca să te întorci pe linie dublă continuă că așa vrei tu, nici camerele video nu au fost un motiv să se gândească înainte de a face această încălcare. Sper să se autosesizeze instituțiile competente și să fie sancționat corespunzator șoferul vinovat”, se arată în mesajul de pe Facebook al internautului care a postat înregistrarea video.

Ulterior, pe 28 mai, Olga Tapordei a venit cu o reacție publică în care și-a recunoscut vina. Aceasta a precizat că încălcarea a avut loc din cauza unei urgențe familiale.

„Recunosc, a fost o situație urgență de familie, în care nu aș vrea să dau multe detalii legate de copilul meu, în care, eu, am panicat și trebuia urgent să ajung acasă. Dar, asta nu-mi dă dreptul să încalc. Am încălcat, real! Înainte de asta, m-am asigurat ca să nu creez situație de accident și mi-am cerut permisiune de la ceilalți participanți din trafic, să fac asta. Ceea ce nu este un model și un exemplu demn de urmat. Nu recomand, să faceți, și sunt un antiexemplu în acest sens”, a scris Tapordei pe pagina sa de Facebook, precizând că, eventual, s-a prezentat benevol la poliție pentru a achita amenda prevăzută de lege.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: