VIDEO Vicecampionul european Victor Ciobanu, întâmpinat cu fanfară și flori la frontieră
Full Article 1 minutes read

VIDEO Vicecampionul european Victor Ciobanu, întâmpinat cu fanfară și flori la frontieră

Vicecampionul Victor Ciobanu a ajuns acasă. Luptătorul a fost întâmpinat cu fanfară și flori la frontiera Leușeni, de colegii săi din Poliția de Frontieră, după ce a cucerit argintul la Europenele de la Zagreb.   

„Coridor verde pentru colegul nostru care a reușit să obțină medalia de argint în categoria de până la 60 kg în cadrul Campionatului European de la Zagreb, Croația, rezervat seniorilor. Sincere felicitări și succese polițistului de frontieră Victor Ciobanu!”, a scris Poliția de Frontieră pe canalul său de Telegram.

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a devenit vicecampion european, după ce și-a revendicat medalia de argint la Campionatul European de la Zagreb, rezervat seniorilor. În finala categoriei de greutate 60 kg, el a fost învins de bulgarul de origine armeană, Edmond Armen Nazaryan.

Amintim în acest context că luptătoarea moldoveancă Anastasia Nichita a cucerit, pe 20 aprilie, aurul la Campionatul European pe Seniori de la Zagreb, iar pe 21 aprilie luptătoarea Irina Rîngaci a cucerit titlul de vicecampioană europeană, după ce și-a revendicat medalia de argint.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: