Viorica Dumbrăveanu ar putea fi apreciată cu distincția „Gloria Muncii”
Full Article 2 minutes read

Viorica Dumbrăveanu ar putea fi apreciată cu distincția „Gloria Muncii”

Președintele Igor Dodon susține că ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a demonstrat că este un bun profesionist. În cadrul platformei online „Președintele răspunde” din 10 iulie, șeful statului a menționat că va propune ca Viorica Dumbrăveanu să fie apreciată cu distincția de stat „Gloria Muncii”.

„Probabil ați urmărit prestația dumneaei în plenul parlamentului. Eu și anterior spuneam că ea face față acestei situații complicate, iar ieri a demonstrat că avem un profesionist în fruntea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Nu să o retragem, dar cel mai probabil, o să o înaintez la distincția de stat „Gloria Muncii”, a declarat Dodon, fiind întrebat dacă este gata să numească un nou ministru în fruntea Ministerului Sănătății, în cazul resetării coaliției de guvernare.

Igor Dodon a ținut să sublinieze că în România, SUA, dar și alte țări sunt înregistrate recorduri de cazuri noi de îmbolnăviri, în timp ce în R. Moldova se atestă o scădere.

„În pofida situației foarte dificile, cred că guvernul, ministerul și doamna ministru, dar și toți medicii fac față pandemiei. Asta este și datorită strategiei corecte”, a argumentat Dodon.

Amintim că moțiunea simplă împotriva ministrului Viorica Dumbrăveanu, examinată în ședința de vineri, 9 iulie, a legislativului, nu a fost susținută de majoritatea parlamentară. Demisia ministrului a fost cerută de deputații grupului Parlamentar Pro Moldova și ai Partidului Politic Șor.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: