„Vlad Plahotniuc nu mai are nicio implicare în deciziile PDM”. Pavel Filip comentează postarea fostului său coleg
Full Article 2 minutes read

„Vlad Plahotniuc nu mai are nicio implicare în deciziile PDM”. Pavel Filip comentează postarea fostului său coleg

Președintele PDM, Pavel Filip, susține că Vlad Plahotniuc nu mai are nicio implicare în deciziile formațiunii pe care o reprezintă. Declarația a fost făcută astăzi, 18 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, după ce fostul lider al democraților a venit cu o reacție la situația politică din Republica Moldova.

„Vlad Plahotniuc nu mai are nicio implicare în deciziile Partidului Democrat, nu a existat nici o discuție sau consultare cu el pe tema votului din parlament și nici pe alte teme, nu a încercat direct sau indirect să influențeze deciziile luate de partid”, a menționat Pavel Filip.

De asemenea, acesta a ținut să precizeze că partidul pe care îl conduce a ales o reformare internă și o „schimbare totală a modului în care face politică”. Mai mult, Filip a afirmat că va rămâne la cârma PDM-ului „atâta timp cât el nu va fi influențat în deciziile sale de nimeni din afara lui și cât timp va reuși să funcționeze doar prin mecanisme democratice interne”.

La final, deputatul democrat a notat că „PDM este gata sa demonstreze că un partid poate renaște inclusiv din modul în care știe sa își asume greșelile din trecut și să învețe lecții importante din acestea” și a îndemnat și alte partide să facă același lucru.

Amintim că astăzi, 18 noiembrie, fostul președinte PDM, Vlad Plahotniuc, a distribuit o postare pe pagina sa de facebook, în care a remarcat că nu a fost implicat în niciun fel în schimbările recente din politica moldovenească.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: