Vladimir Zelenski a fost spitalizat. În premieră, în Ucraina au fost depistate peste 11 mii de infectări cu coronavirus timp de o zi
Full Article 1 minutes read

Vladimir Zelenski a fost spitalizat. În premieră, în Ucraina au fost depistate peste 11 mii de infectări cu coronavirus timp de o zi

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, care s-a infectat cu COVID-19, a fost spitalizat. De asemenea, a fost spitalizat și șeful administrației prezidențiale de la Kiev, Andrei Ermak. Pentru prima oară de la izbucnirea pandemiei, în țara vecină au fost depistate peste 11 mii de cazuri noi, timp de 24 de ore.

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski și șeful administrației prezidențiale Andrei Ermac se tratează în spitalul „Feofania”, a anunțat consilierul lui Ermak, într-un interviu, scrie agenția UNIAN.

Potrivit acestuia, în cadrul spitalului a fost amenajat un salon în care președintele ucrainean desfășoară ședințe online. Aceștia își continuă munca.

„Au un program standard. Singura restricție este izolarea – nu este nimeni în preajmă. Adică nici un consilier nu are acces la președinte sau la șeful administrației prezidențiale”, a precizat acesta.

Între timp, situația pandemică din Ucraina este tot mai alarmantă. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11 057 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. De la începutul pandemiei, în Ucraina au fost depistate 500 865 de cazuri de infectare, iar 9 145 de oameni au murit.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: