Vloggerul Edward Bil este din nou în atenția organelor de drept pentru „discreditarea armatei ruse”
Full Article 1 minutes read

Vloggerul Edward Bil este din nou în atenția organelor de drept pentru „discreditarea armatei ruse”

Vloggerul Edward Bil, originar din Tiraspol, este din nou în atenția organelor de drept. De data aceasta, tânărul ar putea fi tras la răspundere pentru discreditarea armatei ruse, scrie Life.

O solicitare în acest sens ar fi parvenit de la abonații săi, care s-au arătat nemulțumiți de o postare de a lui Edward Bil, unde figurează o întrebare către comandantul suprem al armatei ruse: „Ci sau nu ci?”.

Fraza este preluată dintr-un filmuleț video de-a vloggerului. Oamenii legii au inițiat verificările.

Amintim că Edward Bil a fost găsit vinovat de producerea unui grav accident de circulaţie în ziua de 1 aprilie 2021, a fost condamnat din nou la închisoare. Atunci a făcut accident având o viteză de 115 km/h pe un drum cu limită de 60 km/h.

Pe 21 martie 2022, o instanță din Moscova a rejudecat dosarul şi a anunţat că va sta un an și două luni într-o colonie cu regim general. Alţi trei ani nu va putea conduce autovehicule.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: