„Voi depune o plângere penală”. Furculiță, despre informațiile precum că ar fi primit clandestin 6,5 milioane de dolari
Full Article 2 minutes read

„Voi depune o plângere penală”. Furculiță, despre informațiile precum că ar fi primit clandestin 6,5 milioane de dolari

Deputatul PSRM, Corneliu Furculiță, va depune o plângere la organele de drept după ce în spațiul public au apărut informații precum că acesta ar fi primit clandestin 6,5 milioane de dolari. Una din tranșe ar fi fost în sacoșa cu bani din imaginile video publicate de deputatul Iurie Reniță, informează portalul Deschide.md.

Sursa citată face trimitere la o persoană anonimă care prezintă niște „chitanțe” cu semnătura lui Furculiță, data la care ar fi fost primiți banii, dar și sumele.

Ulterior, Corneliu Furculiță a venit cu o reacție pe Facebook.

„Astăzi am văzut o nouă producție „Miami Pictures”, de data asta cu hârtiuțe pe care au desenat cifre. Și un text în care, printre altele, îl ruga pe Procurorul General să țină în secret maxim mesajul, dar tot ei îl strecoară în presa pe care o controlează. Se termină fantezia ori la cineva arde deja foarte tare, că se fac așa gafe copilărești? Așa cum am mai spus, avansarea anchetei în dosarul „furtului miliardului” îi face pe unii să intre în isterie și să lanseze tot mai multe falsuri, pentru a sustrage atenția de la anchetă”, a scris Furculiță.

„Pe faptul acestui nou fals, voi depune o plângere penală în cel mai scurt timp. Sper că procurorii vor face lumină în toată această acțiune, bazată pe minciună și fals”, a mai declarat Furculiță.

Ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, a declarat pentru NM că instituția a recepționat o scrisoare anonimă la acest subiect în dimineața zilei de 9 iunie. Aceasta a mai spus că Procuratura Generală va verifica autenticitatea materialelor primite.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: