„Vom aștepta calm rezultatele finale”. Igor Grosu, după închiderea secțiilor de votare (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

„Vom aștepta calm rezultatele finale”. Igor Grosu, după închiderea secțiilor de votare (VIDEO)

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, a făcut primele declarații după închiderea secțiilor de votare. 

„Am văzut cu toții o campanie murdară. Am văzut practici de cumpărare a voturilor. Cu toate acestea, sunt sigur că marea majoritate a oamenilor au ieșit și au dat un vot conștient. Noi am văzut și niște date a unui sondaj. Cel mai bun sondaj pentru mine sunt rezultatele alegerilor. Noi vom aștepta calm rezultatele finale”, a spus Igor Grosu.

„Am o adresare specială către instituțiile statului. Obligația voastră este ca să vegheați în continuare ca votul oamenilor să nu fie fraudat. Acești indivizi nu se vor lăsa ușor bătuți. Sunt sigur că în procesul de numărare a voturilor vor încerca să trișeze”, a mai spus liderul PAS.

La ora 21:00, ora Moldovei, secțiile de votare din țară s-au închis. Până la această oră, și-au exprima dreptul de vot peste 1,4 mln de alegători, ceea ce constituite puțin peste 48% din totalul cetățenilor cu drept de vot. De acum începe numărarea voturilor, în prezența observatorilor acreditați la alegeri.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: