„Vom avea o cooperare bună cu noua administrație a SUA”. Maia Sandu la felicitat pe ambasadorul SUA cu ocazia învestirii în funcție a președintelui Joe Biden
Full Article 1 minutes read

„Vom avea o cooperare bună cu noua administrație a SUA”. Maia Sandu la felicitat pe ambasadorul SUA cu ocazia învestirii în funcție a președintelui Joe Biden

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. În cadrul întâlnirii, Sandu la felicitat cu ocazia învestirii în funcție a președintelui Joe Biden, menționând că își dorește aprofundarea cooperării cu SUA. Despre aceasta președintele a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Statele Unite ale Americii sunt un partener de încredere pentru procesele de dezvoltare și democratizare din Republica Moldova și ne dorim aprofundarea cooperării cu SUA în mai multe domenii”, a menționat Maia Sandu.

Potrivit postării, oficialii au discutat și despre situația politică din țară, despre criza sanitară și cea economică, despre necesitatea restabilirii finanțării externe. „Republica Moldova are nevoie de ajutor pentru a sprijini agricultorii și antreprenorii să depășească efectele crizei”, a adăugat președintele.

În cadrul discuției, președintele țării s-a arătat convinsă că Republica Moldova va avea o cooperare bună cu noua administrație a SUA.

„Totodată, mi-am exprimat convingerea că vom avea o cooperare bună cu noua administrație a SUA și că vom reuși să intensificăm relațiile dintre țările noastre”, a conchis Maia Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: