Voronin intenționează să renunțe la mandatul de deputat: „E sărăcie, foame, vine iarna”
Full Article 2 minutes read

Voronin intenționează să renunțe la mandatul de deputat: „E sărăcie, foame, vine iarna”

Liderul comuniștilor Vladimir Voronin intenționează să renunțe la mandatul de deputat în viitorul apropiat. În cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, Voronin nu a spus când ar putea pleca și care ar fi cauza exactă, însă a dat de înțeles că din cauza situației precare din țară.

„Eu nu am decis ce voi face, până va muri acest PAS în Parlament, sau plec mai devreme și lasă plece ei în Europa sau mai departe. Țara este distrusă, iar oamenii fug din țară, copiii nu se nasc, iar a venit Covid-ul. E sărăcie, foame, vine iarna. Nimeni nu se gândește ce va fi cu prețul la gaz. Prețul la gaz s-a majorat după vizita președintei Maia Sandu la Kiev s-a dublat cu 50%”, a afirmat Voronin.

Liderul comuniștilor s-a plâns că s-au scumpit lemnele, cărbunele.

„Ce să facem noi cu această guvernare, nu este de nimic”.

Chiar și în pofida crizelor cu care se confruntă țara, Voronin spune că e de datoria guvernanților să le rezolve.

„Ei trebuie să lucreze, dar nu știu ce să facă”, a mai spus Voronin.

Amintim că Vladimir Voronin a ajuns deputat în actualul Parlament, în urma alegerilor din 11 iulie 2021. După câțiva ani în care au făcut schimb de replici dure și şi-au adus acuzații serioase, Vladimir Voronin și discipolul său Igor Dodon, care a părăsit rândurile PCRM în 2011, au decis să meargă într-un bloc electoral comun la alegerile din 2021. Voronin a fost cap de listă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: