„Vrei să trăiești?”. Cum a fost jefuit un oficiu de creditare din Chișinău (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Vrei să trăiești?”. Cum a fost jefuit un oficiu de creditare din Chișinău (VIDEO)

Un locuitor al capitalei în vârstă de 46 de ani a fost reținut de oamenii legii, după ce a jefuit un oficiu de creditare din Chișinău, informează poliția capitalei pe 4 mai.

Fapta a fost comisă în după amiaza zilei de 27 aprilie. Polițiștii au fost alertați de către angajatul unei companii de microcreditare amplasată pe str. M. Varlaam, comunicând că a fost amenințat cu un pistol de către un individ. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și grupa specializată a inspectoratului de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști, tânărul în vârstă de 25 de ani a relatat că un individ l-a amenințat cu o armă și a sustras suma de 12 435 lei, care se afla în aparatul de casă.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

„Vrei să trăiești?”, l-a întrebat bănuitul pe angajatul companiei în timp ce-l amenința cu arma.

Oamenii legii au reușit să identifice individul și să îl rețină. Suspectul a fost escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Arma cu care individul a amenințat angajatul companiei de microcreditare s-a dovedit a fi de model PM (pneumatic) și era deținută ilegal de către acesta.

Bărbatul este plasat în arest pentru un termen de 30 de zile. Acesta este cercetat penal pentru tâlhărie și riscă de la 8 la 10 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: