Zelenski, avertisment înainte de Ziua Independenței Ucrainei: Rusia poate încerca să facă ceva deosebit de crud
Full Article 40 second read

Zelenski, avertisment înainte de Ziua Independenței Ucrainei: Rusia poate încerca să facă ceva deosebit de crud

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, spune că Rusia ar putea încerca să facă „ceva deosebit de crud” săptămâna viitoare, atunci când în statul ucrainean este marcată Ziua Independenței. 

„Trebuie să fim conștienți că Rusia poate încerca să facă ceva deosebit de urât și ceva deosebit de crud. Acesta este inamicul nostru”, a spus Zelenski, în cadrul unei intervenții video.

Mihail Podoleak, consilierul președintelui Vladimir Zelenski, a menționat că Federația Rusă va încerca să crească numărul atacurilor de Ziua Independenței Ucrainei, în perioada 23-24 august.

„Vor mări numărul atacurilor cu rachete de croazieră asupra unui anumit număr de orașe. Desigur, Kievul va fi pe lista acestor orașe”, a comunicat Podoleak, relatează Unian.

Partea rusă nu a comentat deocamdată acuzațiile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: