Pro Moldova i-ar putea acționa în judecată pe cei care „propagă falsuri și calomnii” la adresa deputaților care au părăsit PDM
Full Article 1 minutes read

Pro Moldova i-ar putea acționa în judecată pe cei care „propagă falsuri și calomnii” la adresa deputaților care au părăsit PDM

Cei de la Pro Moldova i-ar putea acționa în judecată pe exponenții PDM și PSRM care „propagă falsuri și calomnii” la adresa deputaților care au părăsit Partidul Democrat. Despre acest lucru se anunță într-o declarație a grupului parlamentar Pro Moldova.

„Înțelegem umilința președintelui Pavel Filip și a câtorva colegi ai săi din fostul Guvern, subliniată de puterea celorlalți de a renunța la favorurile generoase, oferite de fratele mai mare din alianță, dar acest lucru nu este un motiv pentru atacuri nefondate și distribuirea falsurilor”, se anunță în declarația Pro Moldova.

Totodată, aceștia au solicitat să fie lăsați în pace să lucreze. Mai mult, cei de la Pro Moldova susțin că echipa va crește.

„Aveți curaj să recunoașteți că ați falimentat. Oamenii Pro Moldova nu pleacă, nu se rup, nu se cumpără și nu trădează. Echipa crește și va crește în continuare, resemnați-vă”, se mai anunță în aceeași declarație.

Menționăm că coaliția de guvernare a pierdut majoritatea parlamentară, după ce ieri, 17 iunie, deputata Efrosinia Grețu a anunțat că părăsește Partidul Democrat din Moldova și aderă la grupul parlamentar Pro Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: