В Кишиневе женщину поймали пьяной за рулем. В машине были двое детей
30 сек.

В Кишиневе женщину поймали пьяной за рулем. В машине были двое детей

В Кишиневе 24 октября сотрудники дорожной полиции остановили машину, которой управляла женщина в состоянии алкогольного опьянения. Вместе с ней в автомобиле находились двое детей. Как сообщает Национальный инспекторат патрулирования, у женщины сразу отобрали права и машину.

Дорожные инспекторы остановили машину на Мунчештском шоссе в столичном секторе Ботаника. Во время общения с водителем полицейский почувствовал сильный запах алкоголя. Тест на алкоголь показал, что уровень алкоголя в дыхании женщины составлял 0,90 мг/л. Кроме того, в машине были двое детей, которые ехали без детских кресел.

Полицейские сразу же отобрали у женщины права, а машину отправили на спецстоянку.

Mama beată

O șoferiță a fost depistată de polițiștii de patrulare în timp ce conducea prin Chișinău în stare de ebrietate avansată și cu doi copii în mașină.Noaptea trecută, în jurul orei 02.30, fiind implicați la supravegherea circulației rutiere, pe șos. Muncești din sectorul Botanica al capitalei, inspectorii de patrulare au observat un autovehicul de marcă Honda care se deplasa neregulamentar. La indicația legală de a stopa, conducătorul auto intenționat a apăsat pe accelerator continuându-și mersul haotic. Cu echipajul de patrulare pe urmele sale, persoana de la volan a decis să oprească mașina. Autovehiculul era condus de o femeie de 31 de ani, care avea ca pasageri doi copii, transportați fără scăunele auto.În timpul discuțiilor cu șoferița, polițiștii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool. Aparatul Drager a confirmat prezenţa alcoolului, în aerul expirat fiind 0,90 mg/l. Imediat șoferița a fost înlăturată de la volan, iar autovehiculul a fost dus la parcarea specială. Pentru iresponsabilitatea sa, femeia care a pus viața propriilor copii în pericol, urcând la volanul mașinii beată, a rămas fără permis de conducere. INP menționează că din cauza șoferilor imprudenți, anul acesta 185 de copii pasageri au fost implicați în accidente rutiere, 158 au suferit diferite traumatisme iar 6 au decedat.Amintim că, în cadrul campaniei „STOP alcool la volan”, demarată de #Inspectoratul_Național_de_Patrulare, a fost lansat numărul de telefon- 067112902, la care cetățenii îi pot denunța pe cei văzuți că șofează în stare de ebrietate. Dragi pasageri, nu urcați în mașina condusă de persoane în stare de ebrietate și nu-i lăsați să conducă. Împreună putem spori siguranța de pe traseu. Nepăsarea UCIDE.

Geplaatst door Inspectoratul Național de Patrulare al IGP op Donderdag 24 oktober 2019

 

 

x
x

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: