Victoriabank a petrecut o seară magică la Gala Generozității
2 мин.

Victoriabank a petrecut o seară magică la Gala Generozității

În această duminică a avut loc cel mai frumos și magic eveniment al toamnei – Gala Generozității, concertul care unește muzica și generozitatea. La cea de-a șasea ediție, Victoriabank s-a alăturat, în mod tradițional, în calitate de partener principal, pentru a susține și în acest an cauza nobilă a organizației CCF Moldova – O casă și o familie pentru fiecare copil.

Valentina Nafornița, artista a cărei voci a cucerit cele mai faimoase scene din lume și cea care este patronul organizației CCF/HHC Moldova, se întoarce an de an acasă pentru a celebra generozitatea. Renumita soprană nu a lipsit nici de la cea de-a șasea ediție a evenimentului. Alături de protagonista serii, pe scena Palatului Republicii au evoluat talente deosebite precum: Trupa Brio Sonores, Moldovan National Youth Orchestra condusă de Daniel Jinga și Elena Radu împreună cu trupa Bravissimo, veniți de la București.

Victoriabank a petrecut o seară magică la Gala Generozității

Banii colectați din urma evenimentului vor fi orientați în susținerea programului de sprijin familial CCF/HHC Moldova, care timp de 15 ani de activitate a reușit să transforme viețile la 4980 de copii, a ajutat 1963 de copii să rămână alături de familiile lor și alți 1311 copii să părăsească instituțiile definitiv. Ca rezultat al eforturilor organizației au fost închise 10 instituții și s-au deschis 21 de servicii sociale de zi.

Victoriabank este bucuroasă, an de an, să fie partenerul unui eveniment care susține o astfel de cauză nobilă. Aceasta face parte din acțiunile de responsabilitate socială corporativă a băncii, alături de înverzirea spațiilor, sprijinul antreprenorilor autohtoni prin programul Victoriabank Club, programe de educație financiară, susținerii instituțiilor educaționale și a evenimentelor culturale.

Victoriabank a petrecut o seară magică la Gala Generozității

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: