„2024 va fi decisiv”. Dorin Recean și Igor Grosu au felicitat moldovenii cu ocazia Anului Nou
Full Article 2 minutes read

„2024 va fi decisiv”. Dorin Recean și Igor Grosu au felicitat moldovenii cu ocazia Anului Nou

Prim-ministrul Dorin Recean și președintele Parlamentului Igor Grosu au felicitat cetățenii Republicii Moldova cu ocazia Anului Nou. Recean a calificat 2024 drept „crucial” în mesajul său de felicitare, în timp ce Grosu a urat cetățenilor ca anul acesta să fie unul al „speranței și bunăstării”. 

În mesajul său, Dorin Recean a menționat că 2023 a fost un an „plin de încercări și provocări”, dar pe care Moldova l-a încheiat cu o realizare istorică – începutul negocierilor de aderare la Uniunea Europeană.

2024 va fi un an decisiv, un an în care fiecare din noi va trebui să dea mai mult. Continuăm să muncim ca să construim Europa acasă, pentru o Moldovă europeană, prosperă și sigură. (…) La mulți ani!”, se mai arată în felicitarea publicată pe Facebook de premier.

La rândul său, președintele Parlamentului a postat pe rețelele de socializare un scurt mesaj de felicitare, în care a îndemnat moldovenii să petreacă 2023 cu recunoștință pentru toate lucrurile bune care s-au întâmplat cu Moldova. „Fie ca anul 2024 să fie un an al speranței și al bunăstării. La Mulți Ani, Moldova!”, a adăugat Igor Grosu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: