61 de cupluri din Chișinău vor primi 5700 de lei pentru nunta de aur și 7500 de lei pentru nunta de ametist
Full Article 1 minutes read

61 de cupluri din Chișinău vor primi 5700 de lei pentru nunta de aur și 7500 de lei pentru nunta de ametist

Cuplurile din Chișinău vor primi recompense financiare pentru aniversările de aur și ametist ale căsătoriei. Pentru 50 de ani de căsnicie, se acordă 5.700 de lei, iar pentru 60 de ani, suma ajunge la 7.500 de lei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban

Cuplurile din Chișinău care au celebrat nunta de aur sau de ametist până la sfârșitul lunii august vor primi sprijin financiar, conform unei dispoziții semnate de viceprimar. Fiecare dintre cele 61 de cupluri va beneficia de 5700 de lei pentru nunta de argint și de 7500 de lei pentru nunta de aur.

În 2023, peste 400 de cupluri din Chișinău au sărbătorit nunta de aur, de smarald sau de platină. De Ziua Națională a Republicii Moldova, cele mai longevive familii au fost invitate de Primăria Chișinău la un spectacol special organizat în cinstea lor.

*Erată. Versiunea inițială a știrii a fost modificată. Ne cerem scuze pentru greșeală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: