A fost găsit și cel de-al doilea soldat, care a fugit recent din unitate
Full Article 1 minutes read

A fost găsit și cel de-al doilea soldat, care a fugit recent din unitate

Reprezentanții Ministerului Apărării al Republicii Moldova anunță că a fost găsit și cel de-al doilea soldat, care recent a părăsit unitatea militară. Tânărul a fost reîntors în unitate astăzi, 1 februarie. 

„Cu referire la cazul de părăsire samavolnică a unității înregistrat pe data de 23 ianuarie curent, cu implicarea a doi soldați în termen din Brigada “Ștefan cel Mare”, Ministerul Apărării comunică următoarele: Unul din cei doi soldați a fost reîntors în unitate astăzi, 1 februarie, iar, celălalt a revenit benevol în unitate, duminică, 30 ianuarie”, se arată într-o declarație a Ministerului.

Sursa mai declară că se cercetează motivele părăsirii samavolnice a unității de către cei doi soldați.

Amintim că, doi soldați din cadrul Brigăzii nr.2 Infanterie Motorizată „Ștefan cel Mare” au părăsit unitatea. În data de 28 ianuarie, cei de la Ministerul Apărării au declarat a fost demarată o cercetare de serviciu.

„Imediat, conducerea unităţii a întreprins acţiunile necesare de căutare. Motivele plecării samavolnice a soldaţilor din unitatea militară se cercetează”, declarau reprezentanții ministerului.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: