Accident cu 2 morți și 3 răniți la Taraclia: un șofer a pierdut controlul mașinii, după ce a atins remorca unui camion
Full Article 2 minutes read

Accident cu 2 morți și 3 răniți la Taraclia: un șofer a pierdut controlul mașinii, după ce a atins remorca unui camion

Două persoane au murit în raionul Taraclia, alte trei printre care și un minor au fost transportate de urgență la spital. În dimineața zilei de 6 septembrie, un șofer nu a păstrat distanța și a atins remorca unui camion. În rezultat a pierdut controlul mașinii și s-a inversat. Potrivit datelor preliminare, prezentate de oamenii legii, printre cei care au murit se află și șoferul care a provocat accidentul. 

Poliția Republicii Moldova a anunțat că în dimineața zilei de 6 septembrie, în apropierea satului Balabanu din raionul Taraclia, s-a produs un grav accident rutier.

„Din informațiile preliminare, un Renault Megane a derapat de pe carosabil, după ce șoferul nu a păstrat distanța și a atins remorca unui camion, moment în care a pierdut controlul mașinii și s-a inversat”, au comunicat polițiștii.

Două persoane, un bărbat de 64 de ani și o femeie de 62 de ani, au murit. Alte trei persoane, cu vârstele de 15, 30, 34 de ani, au suferit răni și au fost transportate de urgență la spital.

„Preliminar, la volan se afla bărbatul care a decedat. Poliția se află la fața locului pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Facem apel repetat către conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să fie prudenți la volan”, au comunicat reprezentanții poliției Republicii Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: