Accident la Edineț cu implicarea unei mașini a poliției. Ambii șoferi au fost supuși testului de alcoolemie
Full Article 2 minutes read

Accident la Edineț cu implicarea unei mașini a poliției. Ambii șoferi au fost supuși testului de alcoolemie

Un ATV, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost lovit de o patrulă a poliției, care se afla în serviciu. S-a întâmplat după ce șoferul ATV-ului nu a dat curs somațiilor oamenilor legii de a se opri, dar a virat brusc, în schimb, pentru a intra în curtea unei gospodării, fără să semnalizeze corespunzător. Incidentul a avut loc la Edineț, a declarat șefa Secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco, pentru NM.

Potrivit sursei citate, cercetările preliminare arată că un angajat al Direcției Patrulare Nord a INSP, aflat în serviciu și conducând automobilul de serviciu, activa conform dislocației pe teritoriul raionului Edineț. În timpul misiunii sale, acesta a somat prin includerea sistemului sonor și luminos un ATV condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani din orașul Edineț, pentru conducere neuniformă.

Cu toate acestea, potrivit Dianei Fetco, șoferul ATV-ului a ignorat cerințele legale ale poliției și a continuat deplasarea. La un moment dat, fără a semnaliza corespunzător, acesta ar fi virat la stânga pentru a intra în curtea unei gospodării, moment în care a fost ciocnit din spate de autospeciala condusă de angajatul Direcției Patrulare Nord.

În urma impactului, nu au rezultat persoane rănite.

„Ambele persoane implicate în accident au fost supuse testării alcoolscopice, rezultatele indicând că nu se aflau sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului rutier. O anchetă de serviciu a fost inițiată pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale accidentului”, a precizat Diana Fetco pentru NM.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: