Adunarea președintei e de vină? Rapperul rus Morgenshtern anunță că nu va mai cânta la Chișinău
Full Article 2 minutes read

Adunarea președintei e de vină? Rapperul rus Morgenshtern anunță că nu va mai cânta la Chișinău

Concertul interpretului și rapperului rus Alisher Morgenshtern, care urma să aibă loc pe 21 mai la Chișinău Arena, a fost anulat. Organizatorii nu au precizat deocamdată din ce cauză a fost anulat evenimentul. 

Persoanele care au procurat deja bilete își vor putea recupera banii la punctul de cumpărare.

Adunarea președintei e de vină? Rapperul rus Morgenshtern anunță că nu va mai cânta la Chișinău

Amintim că Maia Sandu a anunțat că convoacă, pentru data de 21 mai, Adunarea Națională „Moldova Europeană”. Președinta a declarat că evenimentul are drept scop ca cetățenii să spună că întregii lumi că sunt europeni, iar UE este calea aleasă de ei.

***

Rapperul din Rusia urma să susțină un concert și pe 19 iunie 2022 la Chișinău. Activistul Veaceslav Valico, fost candidat independent la cele mai recente alegeri parlamentare (reprezentat atunci la dezbaterile electorale de către controversatul om de afaceri Veaceslav Platon), anunța că el este organizatorul concertului.

Evenimentul nu a avut loc. Jurnalistul Andrei Bolocan a publicat pe canalul său de YouTube o adresare către Morgenshtern și i-a povestit artistului rus de unde ar proveni banii pentru onorariul său.

De menționat că Morgenshtern a părăsit Rusia. În mai 2022, acesta a fost declarat „agent străin” de către Ministerul rus al Justiției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: