Ala Nemerenco, după ce a dezvăluit că i-au fost tăiate pneurile de la mașină: „Mă simt în pericol”
Full Article 2 minutes read

Ala Nemerenco, după ce a dezvăluit că i-au fost tăiate pneurile de la mașină: „Mă simt în pericol”

Ministra Sănătății Ala Nemerenco a declarat că se simte în pericol, după ce a dezvăluit că pneurile de la mașină i-au fost tăiate. Oficiala a menționat că a sesizat poliția despre caz, însă deocamdată făptașul nu a fost identificat. Precizările au fost făcute în cadrul unor declarații de presă din 27 iunie. 

Pe 25 iunie, într-o postare pe Facebook, ministra Sănătății a infirmat zvonurile difuzate de unele portale de știri despre faptul că „Fertil Med”, prestator de servicii în domeniul fertilizării in vitro din Moldova, ar activa fără autorizația eliberată de Agenția de Transplant. Ala Nemerenco a sugerat că informații cu caracter dezinformator vor continua să apară în contextul în care suntem în an electoral, meționând totodată că aceasta este metoda persoanelor „obiștinuite cu ilegalitățile” și „cărora nu le este confortabilă solicitarea respectării cadrului legal”.

Apropo, la schimbarea cauciucurilor de iarnă pe cele de vară, meșterul mi-a arătat că erau tăiate toate patru”, a menționat Ala Nemerenco în aceiași publicație.

Pe 27 iunie, în cadrul unor declarații de presă, ministra Nemerenco a precizat că a sesizat oamenii legii referitor la pneurile tăiate, însă deocamdată nu s-a stabilit cine este făptașul.

M-am adresat cu mai multe subiecte la poliție, nu doar cu acesta. (…) Tot umblu prin diferite interviuri până la momentul de față. Deocamdată nu am ce să vă spun pozitiv”, a spus aceasta.

Întrebată dacă se simte în pericol, Ala Nemerenco a spus: „Da, mă simt în pericol. (…) Am mai trecut prin aceasta și în 2019. Este o amenințare”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: