Alegeri prezidențiale și referendum: Activitatea a patru secții de vot din România – prelungită
Full Article 50 second read

Alegeri prezidențiale și referendum: Activitatea a patru secții de vot din România – prelungită

Activitatea a patru secții de votare din România, constituite pentru alegerile prezidențiale și referendumul constituțional din Republica Moldova, a fost prelungită cu o oră și, respectiv, două ore. Motivul este numărul mare de conaționali care nu au reușit să-și exprime votul în timpul regulamentar. Informația a fost confirmată pentru TVR Moldova de către ambasadorul Republicii Moldova la București, Victor Chirilă.

Activitatea celor trei secții de votare din București a fost prelungită cu două ore, adică până la ora 23:00. Iar secția de votare din orașul Brașov va lucra cu o oră mai mult, până la 22:00.

Precizăm că, pe 20 octombrie, au avut loc alegeri pentru funcția de președinte al Republicii Moldova și referendumul constituțional cu privire la aderarea la UE. Timpul regulamentar de activitatea al secțiilor de votare este între orele 07:00 și 21:00 (ora locală a țării gazdă gazdă).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: