Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău. Toți angajații au fost evacuați
Full Article 1 minutes read

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău. Toți angajații au fost evacuați

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău. Poliția a fost a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, la ora 13:45, de către un bărbat, care a anunțat că în incinta clădirii amplasată pe str. Teilor, se află un obiect explozibil.

x

La fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operative a Inspectoratului de Poliție Botanica, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh.

Forțele de ordine au evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii. În prezent, toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul.

***

O alertă falsă cu bombă costă bugetul de stat 30 de mii de lei, dar cheltuielile pot ajunge până la 100 mii, în cazul unor locaţii precum gara sau aeroportul, unde întreaga activitate este dată peste cap pentru câteva ore. Autorii alertelor false riscă până la doi ani de puşcărie, amenzi de până la 49 mii de lei sau 240 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: