Alte șase decese provocate de infecția COVID-19. Bilanțul victimelor a ajuns la 323
Full Article 2 minutes read

Alte șase decese provocate de infecția COVID-19. Bilanțul victimelor a ajuns la 323

Alte șase decese provocate de infecția COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății.

Deces 318: Bărbat de 70 ani, din raionul Sîngerei. Internat la data de 29 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, edem cerbral, insuficiență poliorganică.

Deces 319: Femeie de 63 ani, din municipiul Chișinău. Internată în stare gravă, la data de 4 iunie, la Spitalul Clinic din Bălți. Comorbidități: boală cronică renală, nefropatie și glomerulopatie diabetică, anemie cronică.

Deces 320: Bărbat de 66 ani, din raionul Sîngerei. Internat la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardio-respiratorie acută, infarct miocardic vechi, diabet zaharat, obezitate gr. III.

Deces 321: Bărbat de 70 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 23 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 322: Femeie 51 de ani, din Comrat. Internată în stare gravă la data de 3 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 323: Femeie de 59 ani, din municipiul Bălți. Internată în stare gravă la data de 3 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate gr. III, edem cerebral.

Amintim că, anterior, Ministerul Sănătății a anunțat două decese pe parcursul ultimelor 24 de ore din cauza noului coronavirus. Astfel, numărul de decese înregistrate vineri a ajuns la 8.

Precizăm că până în prezent au fost confirmate 9247 de cazuri de coronavirus, dintre care 5240 de pacienți s-au însănătoșit, iar 323 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: