VIDEO Altercații în centrul capitalei între polițiști și protestatari. Două persoane au fost reținute
Full Article 50 second read

VIDEO Altercații în centrul capitalei între polițiști și protestatari. Două persoane au fost reținute

În centrul capitalei s-au produs altercații între polițiști și protestatari, după ce au încercat să blocheze bulevardul Ștefan cel Mare cu zeci de corturi. Informația a fost confirmată pentru NM de Diana Fetco, ofițer de presă a IGP.

„Altercațiile au izbucnit după ce protestatarii au încercat din nou să blocheze carosabilul de pe Ștefan cel Mare. Două persoane au fost reținute și conduse la IP Buciucani pentru audieri, sunt bănuite de huliganism”, a precizat Diana Fetco.

Oamenii au scandat „Jos Maia Sandu”.

Amintim că pe 13 octombrie Comisia Situații Excepționale a emis o decizie prin care desfășurarea întrunirilor cu blocarea benzilor de circulație, a arterelor de transport sau a căilor de acces și evacuare către instituțiile publice vor fi interzise în zilele lucrătoare. În zilele de odihnă, aceste întruniri vor putea fi desfășurate pe o perioadă de cel mult patru ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: