Anenii Noi: Un bărbat de 30 de ani ar fi fost ucis în bătaie de amica de pahar. Ce pedeapsă riscă făptașa
Full Article 2 minutes read

Anenii Noi: Un bărbat de 30 de ani ar fi fost ucis în bătaie de amica de pahar. Ce pedeapsă riscă făptașa

O femeie ar fi omorât în bătaie un bărbat în vârstă de 30 de ani, după ce au consumat alcool împreună. Cazul a avut loc în localitatea Albinița, raionul Anenii Noi, la sfârșitul săptămânii trecute. Suspecta a fost reținută, iar pe numele ei a fost pornit un dosar penal pentru omor intenționat. Informațiile au fost confirmate de Inspectoratul General al Poliției (IGP) într-un comunicat publicat pe 9 septembrie. 

Oamenii legii au fost sesizați, în dimineața zilei de 6 septembrie, despre un bărbat depistat fără suflare în localitatea Albinița.

Potrivit IGP, polițiștii au stabilit, preliminar, că victima a decedat din cauza multiplelor lovituri pe care le-a primit.

Polițiștii în comun cu procurorii din Anenii Noi au reținut pentru 72 de ore o persoană suspectă. Este vorba despre o femeie de 43 de ani, originară din aceeași localitate, amică de-a victimei.

Preliminar s-a constatat că cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, iar la un moment dat s-ar fi iscat un conflict care a degenerat în bătaie.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat. Dacă va fi găsit vinovată, femeia riscă privațiune de libertate de până la 20 de ani sau detențiune pe viață.

Oamenii legii efectuează acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: