ANTA are un nou director. Cine este Andrei Sîngereanu? (FOTO)
Full Article 1 minutes read

ANTA are un nou director. Cine este Andrei Sîngereanu? (FOTO)

Viceprim-ministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu l-a prezentat echipei Agenției Naționale Transport Auto (ANTA), pe noul director al Agenției Andrei Sîngereanu. 

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a accentuat că începând de „astăzi” se întrerup practicile vicioase mai vechi, iar în caz contrar, „vor fi luate măsuri mai drastice”.

La rândul său, Andrei Sîngereanu a spus că știe despre problemele cu care se confruntă atât operatorii de transport, cât și colaboratorii ANTA în activitatea profesională și în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației. Mai mult, noul director a îndemnat colaboratorii să fie activi, specificând că „vor fi apreciate ideile și soluțiile care vor ajuta la schimbarea spre bine a situației, iar cei care își exercită atribuțiile de serviciu onest vor fi susținuți și promovați”.

Andrei Sîngereanu are experiență în certificarea, verificarea și inspecția tehnică a autovehiculelor. Acesta a fost expert-tehnic consultant în domeniul ITP, CEMT, ADR, INTERBUS la Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). În perioada 2009-2013 a fost șef adjunct, șef sector calibrare și verificare tahografe și limitatoare de viteză.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: