Arina Spătaru ar putea prelua conducerea Platformei DA. OT Bălți a propus-o la funcția de președinte
Full Article 2 minutes read

Arina Spătaru ar putea prelua conducerea Platformei DA. OT Bălți a propus-o la funcția de președinte

Deputata Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Arina Spătaru ar putea prelua conducerea formațiunii. Membrii Consiliului organizației teritoriale Bălți din cadrul partidului au înaintat-o la funcția de președinte al Platformei DA. Contactată de NM, Arina Spătaru a declarat că este onorată de această propunere.

Decizia Organizației Teritoriale Bălți a Platformei DA a fost adoptată pe 25 ianuarie, în urma ședinței consiliului local. Propunerea a fost susținută în unanimitate de către cei 16 membri ai organizației, care au participat la ședință.

Contactată de NM, deputata Arina Spătaru a declarat: „Am fost împreună de la fondarea Platformei DA. Tot împreună, pe parcursul a cinci ani, am împărtășit și bucuriile, și eșecurile. Acum, când am susținerea colegilor, mă simt onorată. Conștientizând nivelul de responsabilitate, sunt gata sa-mi dedic toate cunoștințele și experiența pentru binele partidului”.

În ajun, liderul actual al Platformei DA, Andrei Năstase, a declarat în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova: „Nu ştiu dacă voi fi singurul candidat la şefia partidului. Eu voi candida la al doilea mandat. În partid sunt mulţi oameni valoroşi, care au demonstrat acest lucru de-a lungul timpului”.

Potrivit lui Andrei Năstase, congresul Partidului Platforma DA va avea loc pe 28 februarie.

Proces Verbal OT Balti Din 25 Ian by Анна Выприцких on Scribd

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: