Vizita lui Tusk la Chișinău: acces restricționat în mai multe zone publice
Full Article 1 minutes read

Vizita lui Tusk la Chișinău: acces restricționat în mai multe zone publice

Accesul în anumite zone publice din Chișinău va fi restricționat temporar în zilele de 4 și 5 septembrie. Măsura de securitatea va fi luată în contextul vizitei oficiale a Prim-Ministrului Poloniei, Donald Tusk, în Republica Moldova. 

În timpul vizitei, miercuri și joi, între orele 08:00 și 21:00, accesul în anumite zone centrale din capitală și pe drumurile către Aeroportul Internațional Chișinău va fi limitat. Totodată, vor fi suspendate temporar manifestările publice și lucrările de infrastructură în zonele unde se deplasează delegația oficială.

Restricțiile nu se aplică evenimentelor social-culturale aprobate anterior la Primăria Chișinău. Șoferii sunt rugați să respecte indicațiile agenților de circulație, să dea dovadă de răbdare și să urmeze regulamentul de circulație rutieră.

***

Republica Moldova va fi vizitată în următoarea perioadă de trei prim-miniștri europeni. Vor ajunge la Chișinău premierii din Polonia, Luxemburg și Grecia. Donald Tusk va susține și un discurs în Parlamentul de la Chișinău, în cadrul unei ședințe festive. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: