AUR Moldova are o nouă conducere. Boris Volosatîi, noul președinte al formațiunii
Full Article 1 minutes read

AUR Moldova are o nouă conducere. Boris Volosatîi, noul președinte al formațiunii

Fostul director al Liceului Teoretic „Gheorghe Asachi” din Chișinău și actualul deputat în Parlamentul de la București din partea Alianței pentru Unirea Românilor, Boris Volosatîi, este noul președinte al AUR Moldova. Decizia a fost luată sâmbătă, 10 septembrie, în cadrul Congresului extraordinar al AUR Moldova, potrivit LiberTV.

Totodată, secretar general al formațiunii este Maria Arvinte Botezatu, iar printre vicepreședinți se numără Valeriu Munteanu, Constantin Codreanu, Constantin Ungureanu și Vadim Vacarciuc. Unul dintre obiectivele enunțate în cadrul Congresului este unificarea forțelor unioniste.

În același timp, Vlad Bilețchi și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în AUR Moldova, făra ca să expună public motivele demisiei sale.

Liderul unionist, Vlad Bilețchi, și-a dat demisia din funcția de președinte al AUR Moldova la sfârșitul lunii ianuarie. Din luna iunie, acesta nu mai este consilier parlamentar al deputatului AUR, Boris Volosatîi.

Contactat de Liber TV, Bilețchi a anunțat că revine în fruntea Asociației „UNIREA-ODIP” și își va continua activitatea publică pentru promovarea valorilor neamului românesc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: