Autoritatea Aeronautică Civilă anunță că spațiul aerian al Republicii Moldova a fost redeschis
Full Article 1 minutes read

Autoritatea Aeronautică Civilă anunță că spațiul aerian al Republicii Moldova a fost redeschis

Spațiul aerian al Republicii Moldova a fost redeschis, la ora 14:47. Informația a fost confirmată de Autoritatea Aeronautică Civilă.

Totodată, AAC a precizat că spațiul aerian a fost închis pentru asigurarea siguranței și securității aviației civile.

„Urmare a ședinței Comisiei Interdepartamentale pentru Managementul Spațiului Aerian, a fost emis un NOTAM de închidere temporară a spațiului aerian al Republicii Moldova la ora 11:24, în scopul asigurării siguranței și securității aviației civile”, se arată în nota informativă.

Autoritatea Aeronautică Civilă a precizat că va reveni ulterior cu detalii suplimentare.

Amintim că spațiul aerian al Republicii Moldova a fost închis în urmă cu puțin timp, din motive de securitate. Informația a fost confirmată de Air Moldova.

„Stimați pasageri, în acest moment, spațiul aerian al Republicii Moldova este închis, suntem în așteptarea reluării zborurilor. Orarul planificat astăzi va suferi modificări. Stimați pasageri, cei care vă aflați în aeroport, la bord sau urmează să zburați astăzi, vă rugăm să păstrați calmul și să urmăriți panourile informative din aeroport, online pe www.airmoldova.md și www.airport.md”, a informat Air Moldova.

Ulterior, informația a fost confirmată și de Aeroportul Internațional Chișinău.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: