Avertizare de vânt puternic. Meteorologii: „Asigurați-vă că obiectele din curte sunt bine fixate. Fiți vigilenți” 
Full Article 1 minutes read

Avertizare de vânt puternic. Meteorologii: „Asigurați-vă că obiectele din curte sunt bine fixate. Fiți vigilenți” 

Avertizare meteo. Pe 8 octombrie vom avea intensificări ale vântului. Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova a îndemnat oamenii să fie vigilenți și să se asigure că obiectele din curte sunt bine fixate. 

Avertizarea a fost emisă pe 8 octombrie și este valabilă între orele 12:00 și 24:00.

„Vă avertizăm că vom avea intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s pe arii extinse. Asigurați-vă că obiectele din curte sunt bine fixate. Fiți vigilenți și urmăriți actualizările noastre pentru informații suplimentare”, au declarat reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova.

Avertizare de vânt puternic. Meteorologii: „Asigurați-vă că obiectele din curte sunt bine fixate. Fiți vigilenți” 

Facebook/Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova

În context amintim că începând cu 9 octombrie și până pe 11 octombrie, pe teritoriul Republicii Moldova, este valabil Codul galben de înghețuri. Acesta a fost emis de Serviciul Hidrometeorologic de Stat pe 6 octombrie. Potrivit meteorologilor, în orele nocturne și ale dimineții se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de -1..-5°C, izolat în aer de -1..-2°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: