Bătaia dintr-un local din Bălți: ultimii doi bărbați implicați s-au predat poliției
Full Article 2 minutes read

Bătaia dintr-un local din Bălți: ultimii doi bărbați implicați s-au predat poliției

Ultimii doi bărbați care au participat la bătaia dintr-un local din Bălți s-au predat oamenilor legii. Informația a fost raportată pe 29 iunie de Inspectoratul General al Poliției (IGP). Astfel, toate cele șase persoane implicate în caz se află în custodia poliției. 

Alți doi bărbați care au participat la altercațiile din Bălți au fost reținuți pentru 72 de ore, după ce s-au predat benevol Poliției. În custodia organelor de drept se află toate cele 6 persoane implicate în acest caz”, se arată într-un comunicat publicat de IGP.

Precizăm că, pe 26 iunie, pe o stradă din apropierea unui local din Bălți, patru persoane au agresat fizic un bărbat. În aceiași zi, doi amici ai victimei au venit în localul respectiv pentru a-și regla conturile cu bărbații care au participat la conflictul din stradă, urmând o bătaie. Pe 28 iunie, IGP a anunțat că patru persoane au fost reținute, printre acestea numărându-se o persoană cu funcție publică în Consiliul municipal Bălți. Ulterior, aceasta s-a dovedit a fi consilierul PSRM Maxim Moroșan.

Într-o reacție la caz, PSRM a calificat cazul drept „o provocare”, declarând că în spatele acestuia s-ar afla liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi. PN a respins acuzațiile la adresa liderului său, menționând, printre altele, că PSRM este un partid al „micinoșilor”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: