Cadavrul unui bărbat, depistat pe o alee din sectorul Ciocana din Chișinău. Precizările poliției
Full Article 2 minutes read

Cadavrul unui bărbat, depistat pe o alee din sectorul Ciocana din Chișinău. Precizările poliției

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat pe o alee din sectorul Ciocana din Chișinău, în dimineața de 12 iulie. Pe corpul bărbatului nu au fost găsite semne care să indice asupra unei morți violente. Oamenii legii întreprind măsuri pentru a stabili identitatea persoanei decedate. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către ofițerul de presă al capitalei, Natalia Stati. 

Potrivit Nataliei Stati, pe 12 iulie, în jurul orei 06.30, oamenii legii au fost sesizați de un medic de pe ambulanță că pe aleea de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din capitală se află un bărbat decedat, cu vârsta de aproximativ 60 de ani.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Ciocana și medicul legist. Polițiștii au fost întâmpinați de un bărbat, care a comunicat că în timp ce alerga pe alee a observat la sol bărbatul.

În urma examinării de către medicul legist, pe cadavru nu au fost depistate semne de moarte violentă. Trupul neînsuflețit a fost îndreptat spre Centrul de Medicină Legală pentru supunerea la expertiza medico-legală, în scopul stabilirii cauzei decesului.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, oamenii legii întreprind măsuri pentru a stabili indentitatea persoanei decedate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: