Călătoria cu troleibuzul la Ialoveni, mai scumpă din 1 iunie
Full Article 1 minutes read

Călătoria cu troleibuzul la Ialoveni, mai scumpă din 1 iunie

Din 1 iunie, călătoria cu troleibuzul la Ialoveni va costa 4 lei. Acum, pentru o călătorie cu troleibuzul nr. 36, locuitorii și oaspeții orașului achită 2 lei. 

Primăria Ialoveni a anunțat că, începând cu 1 iunie 2024, prețul biletelor la troleibuz în raza orașului Ialoveni va fi majorat de la 2 lei la 4 lei.

„Această hotărâre a fost luată în baza Deciziei Consiliului Municipal Chișinău nr. 6/1 din 13.06.2022, pct. 7.1. care prevede majorarea costului unui vehicul-km de la 26.30 lei la 38.74 lei și Deciziei Consiliului orășenesc Ialoveni nr. 03/03 din 21.05.2024. Vă asigurăm că Primăria Ialoveni lucrează în continuare pentru a îmbunătăți serviciile de transport public din oraș, inclusiv la elaborarea unui Regulament privind susținerea persoanelor defavorizate și pentru a asigura o mobilitate mai eficientă și mai accesibilă pentru toți locuitorii”, au declarat reprezentanții Primăriei orașului.

Menționăm, taxa pentru călătoriile cu troleibuzul pe raza municipiului Chișinău este 6 lei. Respectiv, o călătorie din Ialoveni spre Chișinău va costa 10 lei, față de 8 lei cât este acum.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: