Când se opresc ploile? Datele meteorologilor pentru săptămâna viitoare 
Full Article 2 minutes read

Când se opresc ploile? Datele meteorologilor pentru săptămâna viitoare 

Săptămâna viitoare, maximele vor oscila între +20°C și +25°C. Sunt prognozate ploi doar pentru ziua de luni. Marți și miercuri, cerul va fi noros. În celelalte zile, cerul va fi variabil. Datele se regăsesc pe platforma Serviciului Hidrometeorologic de Stat. Menționăm, până la ora 05:00 a zilei de 16 septembrie, Republica Moldova se va afla sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică.

În perioada 16-22 septembrie, în centrul țării, vor fi maxime de până la +23°C iar minimele vor oscila între +11°C și +15°C. Luni va ploua, marți și miercuri cerul va fi noros.

În partea de nord a Republicii Moldova vor fi maxime de până la +20°C iar minimele vor oscila între +8°C și +12°C. Pentru ziua de luni sunt prognozate ploi. Marți și miercuri cerul va fi noros.

La sud vor fi maxime de până la +25°C iar minimele vor oscila între +13°C și +17°C. Și în sudul țării sunt prognozate ploi pentru ziua de luni, marți și miercuri cerul va fi noros.

Amintim, până în dimineața zilei de 16 septembrie, toată Republica Moldova va fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică. Sunt prognozate ploi însoțite de descărcări electrice, periodic ploi torențiale și vânt puternic. Totodată riscul de inundații continue crește iar în anumite zone se poate intensifica. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: