Câțiva deputați au vizitat izolatorul CNA: au dorit să vadă condițiile de detenție
Full Article 1 minutes read

Câțiva deputați au vizitat izolatorul CNA: au dorit să vadă condițiile de detenție

Potrivit reprezentanților Centrului Național Anticorupție (CNA), câțiva deputați din Parlamentul Republicii Moldova au fost în vizită la CNA sâmbătă, 5 februarie. Parlamentarii s-au deplasat pentru a vedea condițiile de detenție în care se află 3 persoane. 

Potrivit Centrului, în izolator sunt 7 persoane. Astfel, trei dintre acestea au fost vizitate, sâmbătă, de câțiva deputați din Parlament.

După cum declară reprezentanții CNA, deputații au dorit să ia cunoștință de condițiile de detenție și de eventualitatea unor plângeri din partea învinuiților.

De menționat că în izolatorul CNA, la moment, se află ex-deputații Vladimir Vitiuc, Anatolie Zagorodnîi, Artur Reșetnicov și Sergiu Sîrbu, care au primit câte 30 de zile de detenție, iar Violeta Ivanov – 20 de zile. Decizia a fost pronunțată de magistrații Judecătorii cu sediul Ciocana, pe 4 februarie. Aceștia sunt cercetați pentru îmbogățire ilicită, iar cazurile sunt investigate în conexiune cu anchetele penale efectuate pe faptul coruperii unor parlamentari pentru părăsirea fracțiunii din care făceau parte.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: