Căutări în lacul de la Valea Trandafirilor: o persoană de 31 de ani s-ar fi înecat VIDEO
Full Article 2 minutes read

Căutări în lacul de la Valea Trandafirilor: o persoană de 31 de ani s-ar fi înecat VIDEO

O persoană, în vârstă de 31 de ani, s-ar fi înecat în lacul din parcul Valea Trandafirilor. Serviciul 112 a fost anunțat despre caz în seara zilei de 22 iunie. La fața locului au intervenit scafandrierii, salvatori și pompieri. Persoana încă nu a fost găsită. Lucrările de căutare continuă și pe 23 iunie. 

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă Liliana Puşcaşu a declarat pentru NewsMaker că pe 22 iunie, la ora 20:15, la 112 s-a anunțat că în lacul nr.3 din Parcul „Valea Trandafirilor” o persoană de 31 de ani s-ar fi înecat.

„La fața locului au intervenit scafandrierii din cadrul Direcției regionale căutare-salvare nr.1 și efectivul gărzii Detașamentului salvatori și pompieri Centru, care au efectuat lucrări de căutare subacvatică însă fără un rezultat pozitiv”, a comunicat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului.

Lucrările de căutare vor continua și pe 23 iunie.

Potrivit reprezentantei Inspectoratului, cazul este cercetat de către organele de drept.

Actualizare: salvatorii și scafandrierii au găsit cadavrul persoanei, de 31 de ani, despre care se presupunea că s-a înecat în lacul din Parcul Valea Trandafirilor din Chișinău. Cadavrul a fost extras la mal. Este vorba despre un bărbat, care nu ar fi respectat regulile de comportament în timpul scăldatului. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: