Căutările de la Valea Trandafirilor: scafandrierii au găsit cadavrul persoanei, de 31 de ani 
Full Article 2 minutes read

Căutările de la Valea Trandafirilor: scafandrierii au găsit cadavrul persoanei, de 31 de ani 

Salvatorii și scafandrierii au găsit cadavrul persoanei, de 31 de ani, despre care se presupunea că s-a înecat în lacul din Parcul Valea Trandafirilor din Chișinău. Cadavrul a fost extras la mal. Este vorba despre un bărbat, care nu ar fi respectat regulile de comportament în timpul scăldatului. 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a declarat, pe 23 iunie, că a depistat și extras la mal cadavrul persoanei în vârstă de 31 de ani, căutat începând cu seara zilei de 22 iunie în lacul din Parcul Valea Trandafirilor.

„Către ora 07:36 cadavrul persoanei, un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost depistat și extras la mal”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului.

Potrivit instituției, persoana și-a pierdut viața în urma nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului.

„În acest context, IGSU atenționează repetat cetățenii despre riscul nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. Salvatorii îndeamnă oamenii să meargă la scăldat doar în locuri special amenajate și dotate cu stații de salvare. Mai mult, specialiștii îndeamnă populația să evite scăldatul pe timp de noapte, dar și în urma consumului băuturilor alcoolice. În caz de situații de risc și excepționale, oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 112”, au declarat reprezentanții Inspectoratului.

Precizăm, în dimineața zilei de 23 iunie, reprezentanții IGSU au declarat pentru NewsMaker că o persoană, în vârstă de 31 de ani, s-ar fi înecat în lacul din parcul Valea Trandafirilor. Serviciul 112 a fost anunțat despre caz în seara zilei de 22 iunie. La fața locului au intervenit scafandrierii, salvatori și pompieri. Se menționa că persoana încă nu a fost găsită și că lucrările de căutare au loc și pe 23 iunie. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: